Werkgevers

Specialist in Tax Recruitment

Teuben Tax Recruitment is al vele jaren een toonaangevende speler op het gebied van Tax Recruitment & Tax Search.

Wij bemiddelen uitsluitend in fiscale posities op vaste- en interim basis en kennen de fiscale arbeidsmarkt dus zeer goed. Wij hebben niet alleen ruim 20 jaar ervaring in Tax Recruitment & Tax Search, maar weten ook door eigen fiscale praktijkervaring wat het vak van belastingadviseur en bedrijfsfiscalist inhoudt. Wij weten wat nodig is om een fiscale vacature in te vullen. Daarnaast zijn wij door ons uitgebreide fiscale netwerk in staat om doorgaans al binnen 2 a 3 weken kandidaten voor te leggen. De kandidaten zijn uiteraard door ons persoonlijk gesproken. Onze opdrachtgevers ontvangen de CV's van de beste kandidaten met een door ons gemaakte toelichting mbt de motivatie van de kandidaat, de salarisindicatie en andere zaken die van belang zijn.

Bij al onze tax searches gebruiken wij verschillende search methoden en wordt o.a. ons bestand en onze website actief ingezet. De website is onderscheidend en zeer bekend onder fiscalisten, omdat daar naast veel fiscale vacatures ook andere fiscale content (zoals Tax News, Tax Events, Tax Seminars en een uitgebreid salarisoverzicht) op staat die interessant voor hun is. Wij onderscheiden ons verder door een heldere, eerlijke en open communicatie, een grote betrokkenheid bij uw fiscale vacature, het persoonlijke contact en een 'no cure no pay' werkwijze met een scherp tarief en onderscheidende garantieregeling. Het gaat ons altijd om de lange termijn relatie die wij willen opbouwen.

Opdrachtgevers

Teuben Tax Recruitment werkt voornamelijk voor opdrachtgevers binnen het bedrijfsleven, de belastingadvieskantoren, Tax Boutiques, de advocatuur en de zakelijke dienstverlening waaronder banken en trustkantoren. Wij bemiddelen fiscalisten op zowel academisch als hbo niveau. Voorbeelden van fiscale posities waarin wij bemiddelen zijn onder andere: belastingadviseur, tax director, tax manager, interim fiscalist, tax partner, aangiftemedewerker Vpb/IB/BTW, tax accountant, trustofficer, specialisten op het gebied van btw, douane, transfer pricing, estate planning, loonbelasting en structured finance.

Naast fiscalisten op vaste basis kunnen we ook zorgen voor een interim tax oplossing. Meer informatie hierover staat bij Interim Fiscalisten.

Onder het kopje Bemiddelingen staat een overzicht van een aantal opdrachten die wij succesvol hebben ingevuld.

Tax search methoden

Naast Tax Recruitment & Tax Search van fiscalisten door middel van een uitgebreid bestandsonderzoek, het fiscale netwerk en eventueel advertenties, voeren wij, in overleg met onze opdrachtgevers, ook executive tax searches uit. Het headhunten van fiscalisten is voor bepaalde fiscale vacatures een must en is een specialisatie die wij zeer goed beheersen en waarin wij mede door ons uitgebreide fiscale netwerk zeer succesvol zijn.

Onder het kopje Werkwijze staat meer over al onze tax search methoden waarmee wij de beste fiscalisten kunnen vinden. Voor meer informatie over onze dienstverlening, kunt u contact opnemen met Harry Teuben of Mirjam Wintermans, tel 020-4714200. E-mailen kan ook aan contact@teubenrecruitment.nl.

Open sollicitatie
Contactgegevens

Teuben Tax Recruitment
Van Eeghenstraat 86
1071 GK Amsterdam
T 020-4714200
E Mail ons

Wij maken altijd graag kennis met u als werkgever of kandidaat om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op

Kennismakingsgesprek?

Wij maken altijd graag kennis met u als werkgever of kandidaat om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op

Vele jaren ervaring in Tax Recruitment

Wij bemiddelen al vele jaren fiscalisten binnen het bedrijfsleven en de kantoren op vaste en interim basis. Door onze uitgebreide tax recruitment ervaring, het grote fiscale netwerk, de diepgaande kennis van de fiscale arbeidsmarkt en onze eigen fiscale achtergrond, zijn we een ideale partner voor zowel werkgevers als kandidaten.

Voor kandidaten         Voor werkgevers

Teuben Recruitment BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.