Specialist in Tax Recruitment & Executive Tax Search

Bewuste keuze voor 1 specialisatie

Wij bemiddelen hoofdzakelijk fiscalisten in Nederland, maar hebben ook regelmatig fiscale vacatures in het buitenland. We bemiddelen in fiscale vacatures op vaste- en interim basis. Teuben Tax Recruitment kent de fiscale wereld zeer goed. Wij hebben niet alleen ruim 22 jaar ervaring in Tax Recruitment, maar weten ook door eigen fiscale praktijkervaring wat het vak van belastingadviseur en bedrijfsfiscalist inhoudt. Wij kiezen bewust voor een Tax Recruitment specialisatie, zodat wij een grote toegevoegde waarde hebben voor onze opdrachtgevers en kandidaten.

Teuben Tax Recruitment bemiddelt fiscalisten binnen het bedrijfsleven, de belastingadvieskantoren, de advocatuur en de zakelijke dienstverlening waaronder banken en trustkantoren. Voor een goed beeld van de fiscale vacatures die wij invullen en klanten waar wij succesvol voor hebben gewerkt / werken kunt u de volgende link bekijken.

Bemiddelingen

Tax Recruitment & Executive Tax Search

Teuben Tax Recruitment bemiddelt fiscalisten met werkervaring op zowel academisch als hbo niveau. Voorbeelden van fiscale vacatures waarin wij bemiddelen zijn onder andere: tax director, tax manager, belastingadviseur, interim fiscalist, tax partner, aangiftemedewerker, tax accountant, trustofficer, specialisten op het gebied van btw, douane, transfer pricing, estate planning, loonbelasting, employee benefits en structured finance.

Naast de bemiddeling in fiscale vacatures door middel van een bestandsonderzoek en/of advertenties, voeren wij, in overleg met onze opdrachtgevers, ook executive tax searches uit. Het headhunten van fiscalisten voor bepaalde fiscale vacatures is een specialisatie die wij zeer goed beheersen en waarin wij door ons uitgebreide fiscale netwerk zeer succesvol zijn.

Open sollicitatie
Contactgegevens

Teuben Tax Recruitment
Van Eeghenstraat 86
1071 GK Amsterdam
T 020-4714200
E Mail ons

Wij maken altijd graag kennis met u als werkgever of kandidaat om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op

Kennismakingsgesprek?

Wij maken altijd graag kennis met u als werkgever of kandidaat om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op

Vele jaren ervaring in Tax Recruitment

Wij bemiddelen al vele jaren fiscalisten binnen het bedrijfsleven en de kantoren op vaste en interim basis. Door onze uitgebreide tax recruitment ervaring, het grote fiscale netwerk, de diepgaande kennis van de fiscale arbeidsmarkt en onze eigen fiscale achtergrond, zijn we een ideale partner voor zowel werkgevers als kandidaten.

Voor kandidaten         Voor werkgevers

Teuben Recruitment BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.