Salariswijzer

Hieronder staat een overzicht van maandsalarissen die verschillende fiscalisten verdienen in Nederland. Het overzicht is gebaseerd op onze Tax Recruitment ervaring en de salarissen van vele fiscalisten die wij de afgelopen tijd hebben gesproken. In het overzicht is geen rekening gehouden met eventuele bonussen, leasevergoedingen/lease-auto's, onkostenvergoedingen en overige benefits. Het kan voorkomen dat een fiscalist iets onder of boven de range zit.

Indien u meer informatie wilt over een salarisindicatie, dan kunt u contact met ons opnemen op tel 020-4714200 of een e-mail sturen aan contact@teubenrecruitment.nl. We kunnen u dan een concrete salarisindicatie geven.

Open sollicitatie
Contactgegevens

Teuben Tax Recruitment
Van Eeghenstraat 86
1071 GK Amsterdam
T 020-4714200
E Mail ons

Wij maken altijd graag kennis met u als werkgever of kandidaat om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op

Kennismakingsgesprek?

Wij maken altijd graag kennis met u als werkgever of kandidaat om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op

Vele jaren ervaring in Tax Recruitment

Wij bemiddelen al vele jaren fiscalisten binnen het bedrijfsleven en de kantoren op vaste en interim basis. Door onze uitgebreide tax recruitment ervaring, het grote fiscale netwerk, de diepgaande kennis van de fiscale arbeidsmarkt en onze eigen fiscale achtergrond, zijn we een ideale partner voor zowel werkgevers als kandidaten.

Voor kandidaten         Voor werkgevers

Teuben Recruitment BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.