Interim Fiscalisten

Teuben Tax Recruitment is ook een specialist in Interim Fiscalisten

Teuben Tax Recruitment bemiddelt ook interim fiscalisten. Bij onderbezetting, zwangerschapsverlof of voor bepaalde projecten, kan Teuben Tax Recruitment voor een interim oplossing zorgen. Wij werken met een grote groep interim fiscalisten die beschikken over een jarenlange werkervaring binnen de advieswereld en het bedrijfsleven. De interim fiscalisten hebben een fiscale specialisatie of hebben een brede, allround fiscale werkervaring (generalisten). Wij beschikken o.a. over interim specialisten op het gebied van:

  • Vennootschapsbelasting
  • Tax Accounting
  • BTW advies en BTW compliance
  • Tax Compliance / Aangiftewerkzaamheden
  • Loonheffingen
  • Transfer Pricing

De interim fiscalisten worden doorgaans ingezet voor opdrachten van 2-5 dagen per week, maar het is ook mogelijk om een interim fiscalist voor 1 dag per week in te huren. Dit kan met name interessant zijn voor bedrijven die geen vaste bedrijfsfiscalist in dienst willen nemen maar wel het comfort willen hebben van een ervaren bedrijfsfiscalist op de eigen werkvloer tegen een normaal uurtarief.

Binnen enkele dagen CV's van interim fiscalisten

Teuben Tax Recruitment beschikt over een groot netwerk van meer dan 150 interim fiscalisten en dus kunnen we de beste interim fiscalist voor u selecteren.

Indien u een interim fiscalist nodig heeft, kan Teuben Tax Recruitment doorgaans binnen enkele dagen een aantal CV's aan u presenteren van interim fiscalisten die beschikbaar zijn en relevante werkervaring hebben voor uw project. De kosten zijn afhankelijk van de duur van de opdracht en de werkervaring van de interim fiscalist.

 

Open sollicitatie
Contactgegevens

Teuben Tax Recruitment
Van Eeghenstraat 86
1071 GK Amsterdam
T 020-4714200
E Mail ons

Wij maken altijd graag kennis met u als werkgever of kandidaat om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op

Kennismakingsgesprek?

Wij maken altijd graag kennis met u als werkgever of kandidaat om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op

Vele jaren ervaring in Tax Recruitment

Wij bemiddelen al vele jaren fiscalisten binnen het bedrijfsleven en de kantoren op vaste en interim basis. Door onze uitgebreide tax recruitment ervaring, het grote fiscale netwerk, de diepgaande kennis van de fiscale arbeidsmarkt en onze eigen fiscale achtergrond, zijn we een ideale partner voor zowel werkgevers als kandidaten.

Voor kandidaten         Voor werkgevers

Teuben Recruitment BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.