Interim Fiscalisten

Teuben Tax Recruitment bemiddelt ook interim fiscalisten. Bij onderbezetting, zwangerschapsverlof, ziekte of voor bepaalde projecten, kunnen wij voor een interim oplossing zorgen. Wij werken met een groep interim fiscalisten die beschikken over een jarenlange werkervaring binnen de advieswereld en het bedrijfsleven. De interim fiscalisten hebben een specifieke kennis (bijvoorbeeld op het gebied van Tax Accounting, TCF, BTW, Tax Compliance of TP) of hebben een bredere allround tax achtergrond (Tax Managers).

Teuben Tax Recruitment bemiddelt ook interim fiscalisten

Bij onderbezetting, zwangerschapsverlof, ziekte of voor bepaalde projecten, kunnen wij voor een interim oplossing zorgen. Wij werken met een groep interim fiscalisten die beschikken over een jarenlange werkervaring binnen de advieswereld en het bedrijfsleven. De interim fiscalisten hebben een specifieke kennis (bijvoorbeeld op het gebied van Tax Accounting, TCF, BTW, Tax Compliance of TP) of hebben een bredere allround tax achtergrond (Tax Managers).

Inschrijven Interim fiscalisten

Ben jij een interim fiscalist of wil je interim fiscalist worden? Dan maken we graag kennis om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Een video call of audio call kan in eerste instantie uiteraard ook. Je kan ons mailen op: contact@teubenrecruitment.nl of contact opnemen met Harry Teuben of Mirjam Wintermans op tel 020-4714200.
Open sollicitatie
Contactgegevens

Teuben Tax Recruitment
Van Eeghenstraat 86
1071 GK Amsterdam
T 020-4714200
E Mail ons

Wij maken altijd graag kennis met u als werkgever of kandidaat om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op

Kennismakingsgesprek?

Wij maken altijd graag kennis met u als werkgever of kandidaat om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op

Vele jaren ervaring in Tax Recruitment

Wij bemiddelen al vele jaren fiscalisten binnen het bedrijfsleven en de kantoren op vaste en interim basis. Door onze uitgebreide tax recruitment ervaring, het grote fiscale netwerk, de diepgaande kennis van de fiscale arbeidsmarkt en onze eigen fiscale achtergrond, zijn we een ideale partner voor zowel werkgevers als kandidaten.

Voor kandidaten         Voor werkgevers

Teuben Recruitment BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.