Kandidaten

Door onze uitgebreide ervaring met fiscale vacatures, kennis van de fiscale arbeidsmarkt en onze eigen fiscale achtergrond, kunnen wij je uitstekend adviseren over je fiscale carrière. Een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek met ons is daarom een goede start bij de zoektocht naar de juiste fiscale baan. Tijdens het gesprek bespreken we je werkervaring, wensen, de huidige fiscale arbeidsmarkt en nemen samen de mogelijkheden door. Vervolgens bespreken we eventuele passende vacatures die we dan in portefeuille hebben. We kunnen je uiteraard ook vertellen wat een marktconform salaris zou zijn. Onze werkzaamheden zijn voor jou, als kandidaat, kosteloos.

We nemen je gegevens op in ons kandidatenbestand, zodat we je kunnen benaderen voor interessante nieuwe fiscale vacatures. Het CV wordt nooit direct naar opdrachtgevers gestuurd zonder voorafgaande toestemming. Tijdens een procedure begeleiden we je intensief bij het sollicitatieproces en geven advies over o.a. de functie, de bedrijfscultuur bij de werkgever, de sollicitatiegesprekken, doorgroeimogelijkheden en (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Om een idee te krijgen voor wat voor opdrachtgevers wij onder andere werken/hebben gewerkt, kan je klikken op Bemiddelingen.

Voor interesse in Interim Projecten vind je meer informatie bij Interim Fiscalisten.

Voor een vrijblijvend, persoonlijk en vertrouwelijk gesprek, kan je contact opnemen met Harry Teuben of Mirjam Wintermans op 020-4714200. Het gesprek kan in eerste instantie ook dmv een video call of audio call. Mailen kan ook naar contact@teubenrecruitment.nl. Inschrijven via ons inschrijfformulier kan ook, zie dan Inschrijven.

Om op de hoogte te blijven van fiscale vacatures kan je je aanmelden bij onze Linkedin groep. De groep vind je op Linkedin onder de naam Teuben Recruitment Tax Jobs. Als je lid bent van de groep word je automatisch op de hoogte gehouden van actuele fiscale vacatures.

Open sollicitatie
Contactgegevens

Teuben Tax Recruitment
Van Eeghenstraat 86
1071 GK Amsterdam
T 020-4714200
E Mail ons

Wij maken altijd graag kennis met u als werkgever of kandidaat om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op

Kennismakingsgesprek?

Wij maken altijd graag kennis met u als werkgever of kandidaat om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op

Vele jaren ervaring in Tax Recruitment

Wij bemiddelen al vele jaren fiscalisten binnen het bedrijfsleven en de kantoren op vaste en interim basis. Door onze uitgebreide tax recruitment ervaring, het grote fiscale netwerk, de diepgaande kennis van de fiscale arbeidsmarkt en onze eigen fiscale achtergrond, zijn we een ideale partner voor zowel werkgevers als kandidaten.

Voor kandidaten         Voor werkgevers

Teuben Recruitment BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.