Harry Teuben

Na afronding van mijn Fiscaal Recht studie aan de Universiteit van Leiden startte ik als belastingadviseur bij Pricewaterhouse (later PwC). Ik werkte daar op de internationale belastingadviespraktijk in Rotterdam en op de Dutch Desk van PwC in New York. Tijdens deze periode was ik ook betrokken bij de recruitment activiteiten van PwC. Na mijn PwC periode was ik werkzaam als bedrijfsfiscalist bij ABN AMRO in Amsterdam.

In 2000 heb ik mijn hart gevolgd en ben ik gaan werken in de Recruitment branche. Bij  Michael Page was ik als Divisie Manager verantwoordelijk voor de opbouw van de Tax & Legal divisie in Nederland. Na 5 jaren te hebben gewerkt voor Michael Page was het tijd voor een volgende stap en begin 2006 heb ik Teuben Tax Recruitment opgezet.

Teuben Tax Recruitment heeft als specialisatie Tax Recruitment en Executive Search van fiscalisten. Wij hebben voor 1 specialisatie gekozen. Ik geloof namelijk sterk in specialisatie, zeker op recruitment gebied. Door mijn fiscale studie, werkervaring als belastingadviseur en bedrijfsfiscalist en tevens 22 jaar tax recruitment ervaring ken ik de fiscale arbeidsmarkt zeer goed en heb ik een groot fiscaal netwerk opgebouwd. Ik kan opdrachtgevers en kandidaten daarom goed adviseren over de fiscale arbeidsmarkt en uiteraard de juiste match maken. Kwaliteit, betrouwbaarheid, aandacht, betrokkenheid en een heldere communicatie zijn belangrijke onderdelen in onze werkwijze.

Op onze Bemiddelingen pagina zijn een aantal voorbeelden te zien van succesvolle bemiddelingen.

We werken voor zowel Nederlandse als buitenlandse opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn met name actief binnen het bedrijfsleven, bij belastingadvieskantoren, tax boutiques, advocatenkantoren en trustkantoren.

Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u contact met mij of met mijn collega Mirjam Wintermans opnemen.

Tel: 020-4714200
E-mail: hteuben@teubenrecruitment.nl

Open sollicitatie
Contactgegevens

Teuben Tax Recruitment
Van Eeghenstraat 86
1071 GK Amsterdam
T 020-4714200
E Mail ons

Wij maken altijd graag kennis met u als werkgever of kandidaat om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op

Kennismakingsgesprek?

Wij maken altijd graag kennis met u als werkgever of kandidaat om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op

Vele jaren ervaring in Tax Recruitment

Wij bemiddelen al vele jaren fiscalisten binnen het bedrijfsleven en de kantoren op vaste en interim basis. Door onze uitgebreide tax recruitment ervaring, het grote fiscale netwerk, de diepgaande kennis van de fiscale arbeidsmarkt en onze eigen fiscale achtergrond, zijn we een ideale partner voor zowel werkgevers als kandidaten.

Voor kandidaten         Voor werkgevers

Teuben Recruitment BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.