NLEN

tax recruitment

Teuben Tax Recruitment
Teuben Tax Recruitment
Partners van Teuben Tax Recruitment
Harry Teuben

Harry Teuben studeerde Fiscaal Recht aan de Universiteit van Leiden en startte in 1995 zijn carrière als belastingadviseur bij Pricewaterhouse (later PwC) waar hij werkte op de internationale adviespraktijk in Rotterdam en op de Dutch Desk van PwC in New York. Na PwC was hij werkzaam als in-house Tax Manager bij ABN AMRO in Amsterdam.

Vanaf 2000 is hij werkzaam in de Tax Recruitment. Eerst werkte hij bij een Engelse recruitment organisatie in Amsterdam waar hij hun divisie Tax & Legal heeft opgezet en als Divisie Manager verantwoordelijk was voor de Tax & Legal divisie in Nederland.

In 2005 heeft hij Teuben Tax Recruitment opgericht met als specialisatie Tax Recruitment en Executive Search van fiscalisten. Harry heeft de afgelopen 17 jaren vele fiscalisten bemiddeld binnen het bedrijfsleven, de belastingadvieskantoren, advocatenkantoren en bij trustkantoren. Door zijn fiscale ervaring binnen zowel de adviespraktijk als in het bedrijfsleven en de uitgebreide ervaring in Tax Recruitment & Executive Tax Search kent hij de fiscale wereld zeer goed en beschikt hij over een groot fiscaal netwerk.

Tel: 020-4714200
E-mail: hteuben@teubenrecruitment.nl
Mirjam Wintermans

Mirjam Wintermans studeerde Rechten aan de Universiteit van Utrecht. Na haar afstuderen startte zij haar carrière in 1998 in de advocatuur. Vervolgens heeft zij gewerkt in het bedrijfsleven en als Recruitment Specialist bij een Engelse Recruitment organisatie. Zij was daar werkzaam op de Tax & Legal divisie in Amsterdam en specialist in de werving & selectie voor zowel permanente als interim posities.

In 2005 is zij partner geworden bij Teuben Tax Recruitment en richt zij zich op Tax Recruitment en Executive Search van fiscalisten in binnen- en buitenland. Mirjam bemiddelt zowel interim fiscalisten als fiscalisten voor vaste posities. Ze heeft reeds veel fiscalisten advies gegeven over hun fiscale carrière en veel fiscalisten succesvol bemiddeld binnen o.a. de belastingadvieswereld, de advocatuur, bij banken, trustorganisaties en binnen het bedrijfsleven.

Tel: 020-4714200
E-mail: mwintermans@teubenrecruitment.nl

TAX EVENTS / TAX SEMINARS

Transfer Pricing and Substance Masterclass - Amsterdam, Oct 31 - Nov 2, 2018 more

Global VAT - Amsterdam, Nov 13-16, 2018 more

 

Bemiddelingen

Voor een overzicht van een aantal succesvolle bemiddelingen van ons kunt u hieronder klikken!

Bemiddelingen

Salariswijzer

Hieronder vindt u een salarisoverzicht van fiscalisten die werkzaam zijn als bedrijfsfiscalist of belastingadviseur

Salariswijzer

Teuben Recruitment BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?