Nederland

Bedrijfsfiscalist - fiscale posities in het bedrijfsleven

Open

Bedrijfsprofiel

Teuben Tax Recruitment is een specialist in het bemiddelen van fiscalisten binnen het bedrijfsleven. Het merendeel van de fiscale vacatures die wij behandelen zijn in Nederland, maar we hebben ook wel eens fiscale vacatures in bijvoorbeeld Zwitserland, Belgie of Luxemburg. De fiscale posities zijn o.a. tax managers, tax directors, tax compliance specialisten, aangiftespecialisten, loonbelastingspecialisten, tax accountants, transfer pricing specialisten en specialisten op het gebied van BTW en/of douane. Op onze website vind je een deel van onze succesvolle fiscale bemiddelingen wat je een goed beeld geeft van de fiscale vacatures en de bedrijven waar wij regelmatig voor werken.

Als jij werkzaam bent in de (inter)nationale fiscale adviespraktijk, aangiftepraktijk of al werkt als bedrijfsfiscalist, dan komen we graag met je in contact. Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we je CV, persoonlijke wensen en mogelijkheden, zodat we weten voor welke fiscale vacatures we jou moeten benaderen. Ook actuele fiscale vacatures die al dan niet op onze website zijn geadverteerd kunnen we dan gelijk met je bespreken. Als je in ons fiscale kandidatenbestand staat, heb je een veel grotere kans om benaderd te worden. Al onze searches beginnen met een bestandsonderzoek waarbij kandidaten die matchen met het profiel als eerste worden benaderd.

Functie eisen

Fiscale academische of HBO opleiding en minimaal enkele jaren relevante fiscale werkervaring binnen de internationale fiscale adviespraktijk, aangiftepraktijk en/of als bedrijfsfiscalist.

Locatie

Nederland

Opdrachtgever

Bedrijfsleven

Publicatiedatum

23.03.2023

Contactpersoon

H. Teuben
T: (020) 4714 200

Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
  • Bedrijfsleven
  • Bedrijfsfiscalist
  • BTW Specialist
  • Loonbelasting / Inkomstenbelasting Specialist
  • Douanespecialist

Wij maken altijd graag kennis met u als werkgever of kandidaat om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op

Kennismakingsgesprek?

Wij maken altijd graag kennis met u als werkgever of kandidaat om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op

Onze klanten
Teuben Recruitment BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.