Tax Compliance Specialist (met circa 0-2 jaar ervaring)

Open

Company

Voor een snel groeiend belastingadvieskantoor met circa 30 medewerkers zoeken we een Tax Compliance Officer. Je bent een starter of je hebt 1 a 2 jaar werkervaring opgedaan bij een ander kantoor binnen de aangiftepraktijk (Vpb aangiftepraktijk of een Vpb/IB aangiftepraktijk).

Als Tax Compliance Officer werk je binnen het tax compliance team bestaande uit meer ervaren tax compliance specialisten. Je leert het tax compliance vak van hun en door veel praktijkervaring op te doen, kan je snel groeien naar het maken van meer complexe aangiften.

Je versterkt en ondersteunt de fiscaal inhoudelijke praktijk en je ondersteunt cliënten door het voorbereiden en indienen van aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Uit de aangiften identificeer je fiscale kansen/risico’s en bespreekt deze met de belastingadviseurs.

Je stelt aangiften op en je controleert ook aangiften gemaakt door anderen. Je houdt aangifteverplichtingen bij en vraagt tijdig en accuraat de financiële gegevens op die nodig zijn voor het opstellen van de aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Als je nog geen ervaring hebt met het opstellen van aangiften IB en wel met aangiften Vpb is dat geen probleem. Er is volop ruimte voor 'learning on the job".

Je bent enthousiast, gedreven, wil graag leren en groeien, je bent nauwkeurig, constructief, effectief, goed met cijfers, hands-on, flexibel, vriendelijk en professioneel.

Het kantoor biedt je volop groeimogelijkheden en een zeer mooie praktijk om het vak van Tax Compliance Specialist verder te leren. Je krijgt een zeer goed financieel beloningspakket en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Verder biedt het kantoor je een fijne en mooie werkomgeving (Zuidas regio), leuke collega's en een wekelijkse gezellige vrijdagmiddag borrel!

Company

Belastingadvieskantoor

Publication date

09.06.2022

Contact person

H. Teuben
T: (020) 4714 200

Deel deze vacature
Other details
Match criteria
  • Tax Compliance Specialist / Tax Accountant
  • Full time
  • Part time
  • Bachelor
  • High school

For more information about our tax recruitment services, please contact Harry Teuben or Mirjam Wintermans.

Contact us

Meet Teuben Tax Recruitment?

For more information about our tax recruitment services, please contact Harry Teuben or Mirjam Wintermans.

Contact us

Our customers
Teuben Recruitment BV uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.