NLEN

tax recruitment

Teuben Tax Recruitment
Teuben Tax Recruitment
Interim Fiscalisten

Teuben Tax Recruitment bemiddelt ook interim fiscalisten. Bij onderbezetting, zwangerschapsverlof of voor bepaalde projecten, kan Teuben Tax Recruitment voor een interim oplossing zorgen. Wij werken met een grote groep interim fiscalisten die beschikken over een jarenlange werkervaring binnen de advieswereld en het bedrijfsleven. De interim fiscalisten hebben een fiscale specialisatie of hebben een meer bredere, allround ervaring (generalisten). Wij beschikken o.a. over interim specialisten op het gebied van: 

  • Vennootschapsbelasting
  • Tax Accounting 
  • Omzetbelasting
  • Tax Compliance / Aangiftewerkzaamheden
  • Loonheffingen 
  • Transfer Pricing
Binnen enkele dagen CV's van Interim Fiscalisten?
Teuben Tax Recruitment beschikt over een groot netwerk van meer dan 150 interim fiscalisten en dus kunnen we de beste interim specialisten voor u selecteren. Indien u een interim fiscalist nodig heeft, kunnen wij al binnen enkele dagen een aantal CV's aan u presenteren van interim fiscalisten die beschikbaar zijn en relevante werkervaring hebben voor uw project. De kosten zijn afhankelijk van de duur van de opdracht en de werkervaring van de interim fiscalist.
Inschrijven Interim Fiscalisten
Bent u interim fiscalist of wilt u interim fiscalist worden? Dan maken we graag kennis met u om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. U kunt ons mailen op: contact@teubenrecruitment.nl of bellen met Harry Teuben of Mirjam Wintermans op 020-4714200.

TAX EVENTS / TAX SEMINARS

Transfer Pricing and Substance Masterclass - Amsterdam, Oct 31 - Nov 2, 2018 more

Global VAT - Amsterdam, Nov 13-16, 2018 more

 

Bemiddelingen

Voor een overzicht van een aantal succesvolle bemiddelingen van ons kunt u hieronder klikken!

Bemiddelingen

Salariswijzer

Hieronder vindt u een salarisoverzicht van fiscalisten die werkzaam zijn als bedrijfsfiscalist of belastingadviseur

Salariswijzer

Teuben Recruitment BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?