NLEN

tax recruitment

Teuben Tax Recruitment
Teuben Tax Recruitment
Werkgevers
Onderscheidend in Tax Recruitment

Teuben Tax Recruitment is voor u een uitstekende Tax Recruitment partner.

Wij onderscheiden ons, omdat wij uitsluitend in fiscale posities op vaste- en interim basis bemiddelen in hoofdzakelijk Nederland en Zwitserland. Wij hebben niet alleen een ruime ervaring in Tax Recruitment, maar weten ook door eigen praktijkervaring wat het vak van belastingadviseur en bedrijfsfiscalist inhoudt. Wij weten wat nodig is om uw fiscale vacature in te vullen. Daarnaast zijn wij door ons uitgebreide fiscale netwerk in staat om doorgaans al binnen 2 a 3 weken kandidaten voor te leggen. De kandidaten zijn uiteraard door ons persoonlijk gesproken. U ontvangt van ons de CV's en een toelichting met o.a. de motivatie van de kandidaat, een salarisindicatie en andere zaken die van belang zijn.

Bij al onze tax searches gebruiken wij verschillende search methoden en wordt onze website actief ingezet. De website is onderscheidend en zeer bekend onder fiscalisten, omdat daar naast veel fiscale vacatures ook andere fiscale content (Tax News, Tax Events, Tax Seminars, Salarisoverzicht) op staat die interessant voor hun is. Wij onderscheiden ons verder door een heldere, eerlijke en open communicatie, een grote betrokkenheid bij uw fiscale vacature, het persoonlijke contact en een 'no cure no pay' werkwijze met een scherp tarief en onderscheidende garantieregeling. Het gaat ons altijd om de lange termijn relatie die wij met u en uw organisatie willen opbouwen.

Opdrachtgevers

Teuben Tax Recruitment werkt voornamelijk voor opdrachtgevers binnen het bedrijfsleven, de belastingadvieskantoren, de advocatuur en de zakelijke dienstverlening waaronder banken en trustkantoren. Wij bemiddelen fiscalisten met werkervaring op zowel academisch als hbo niveau. Voorbeelden van fiscale posities waarin wij bemiddelen zijn onder andere: belastingadviseur, tax director, tax manager, interim fiscalist, tax partner, aangiftemedewerker, tax accountant, trustofficer, specialisten op het gebied van btw, transfer pricing, estate planning, loonbelasting en structured finance.

Naast fiscalisten op vaste basis kunnen we ook zorgen voor een interim tax oplossing. Meer informatie hierover vindt u bij Interim Fiscalisten.

Onder het kopje Bemiddelingen vindt u een overzicht van opdrachten die wij succesvol hebben ingevuld.

Tax search methoden
Naast Tax Recruitment van fiscalisten door middel van een bestandsonderzoek, het fiscale netwerk  en eventueel advertenties, voeren wij, in overleg met onze opdrachtgevers, ook executive tax searches uit. Het headhunten van fiscalisten is voor bepaalde fiscale vacatures een must en is een specialisatie die wij goed beheersen en waarin wij mede door ons uitgebreide fiscale netwerk heel succesvol zijn.

Onder het kopje Werkwijze kunt u meer lezen over al onze tax search methoden waarmee wij ook voor u de beste fiscalisten kunnen vinden. Indien u telefonisch meer informatie wilt over onze dienstverlening, kunt u contact opnemen met Harry Teuben of Mirjam Wintermans, tel 020-4714200. E-mailen kan ook aan contact@teubenrecruitment.nl.

TAX EVENTS / TAX SEMINARS

Transfer Pricing and Substance Masterclass - Amsterdam, Oct 31 - Nov 2, 2018 more

Global VAT - Amsterdam, Nov 13-16, 2018 more

 

Bemiddelingen

Voor een overzicht van een aantal succesvolle bemiddelingen van ons kunt u hieronder klikken!

Bemiddelingen

Salariswijzer

Hieronder vindt u een salarisoverzicht van fiscalisten die werkzaam zijn als bedrijfsfiscalist of belastingadviseur

Salariswijzer

Teuben Recruitment BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?