NLEN

tax recruitment

Teuben Tax Recruitment
Teuben Tax Recruitment
Contact

Voor meer informatie over onze dienstverlening of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Harry Teuben of Mirjam Wintermans, of onderstaand contactformulier invullen en aan ons versturen, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Teuben Tax Recruitment
Van Eeghenstraat 86
1071 GK Amsterdam

Tel: 020 - 4714200
Fax: 020 - 4712180
E-mail: contact@teubenrecruitment.nl

Routebeschrijving
Met Auto
Op de Ring A10 kunt u vanuit alle richtingen de afslagen S106 of S108 nemen.
S106: Volg de S106 richting Centrum. Na het Surinameplein gaat u over de brug meteen rechts de Amstelveenseweg op. Bij het 2e stoplicht gaat u linksaf de Koninginneweg op. Deze weg volgt u tot u bij een scherpe bocht naar rechts komt. Hier gaat u in de bocht, direct na de tramhalte, linksaf de trambaan over en vervolgt u de Koninginneweg. U gaat vervolgens rechtsaf de Van Eeghenstraat op. Na ongeveer 500 meter is ons kantoor aan de linkerkant (nr 86, een wit pand. In de Van Eeghenstraat is het betaald parkeren (pinpas). Zie ook het kaartje hierboven.

S108: Ongeacht van welke richting u komt gaat u na de afslag S108 rechtsaf bij het stoplicht en houdt u Centrum aan. Na ongeveer 1 kilometer gaat u bij het 3e stoplicht linksaf de Amstelveenseweg op tot u bij een rotonde komt. U gaat rechtdoor op de rotonde en bij het eerstvolgende stoplicht rechtsaf de Koninginneweg op. Zie verder hierboven. In de Van Eeghenstraat is het betaald parkeren (pinpas). Zie ook het kaartje hierboven.
Met Openbaar Vervoer
Vanaf het Centraal Station Amsterdam neemt u tram 2 (er stoppen ook andere trams in de buurt) en stapt u uit bij de halte Cornelis Schuytstraat. Het is dan 1 minuut lopen naar de Van Eeghenstraat 86. Voor een reisadvies op maat zie www.9292ov.nl
Contactformulier
Naam
Functie
Organisatie
Postadres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-Mail
   
 
Opmerkingen
 

TAX EVENTS / TAX SEMINARS

Transfer Pricing and Substance Masterclass - Amsterdam, Oct 31 - Nov 2, 2018 more

Global VAT - Amsterdam, Nov 13-16, 2018 more

 

Bemiddelingen

Voor een overzicht van een aantal succesvolle bemiddelingen van ons kunt u hieronder klikken!

Bemiddelingen

Salariswijzer

Hieronder vindt u een salarisoverzicht van fiscalisten die werkzaam zijn als bedrijfsfiscalist of belastingadviseur

Salariswijzer

Teuben Recruitment BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?