NLEN

tax recruitment

Teuben Tax Recruitment
Teuben Tax Recruitment
Kandidaten

Door onze uitgebreide ervaring met fiscale vacatures, kennis van de fiscale arbeidsmarkt en onze fiscale/tax recruitment achtergrond, kunnen wij je uitstekend adviseren over je fiscale carrière. Een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek met ons is daarom een goede start bij de zoektocht naar de juiste fiscale baan. Tijdens het gesprek bespreken we je werkervaring, wensen, de huidige fiscale arbeidsmarkt en nemen samen de mogelijkheden door. Vervolgens bespreken we eventuele passende vacatures die we dan in portefeuille hebben. We kunnen vanzelfsprekend ook vertellen wat een marktconform salaris zou zijn. Onze werkzaamheden zijn voor jou, als kandidaat, uiteraard kosteloos.

We nemen je gegevens op in ons kandidatenbestand, zodat we je kunnen benaderen voor interessante nieuwe fiscale vacatures. Het CV wordt nooit direct naar opdrachtgevers gestuurd zonder voorafgaande toestemming. Tijdens een procedure begeleiden we je intensief bij het sollicitatieproces en geven advies over o.a. de functie, de bedrijfscultuur bij de werkgever, de sollicitatiegesprekken, doorgroeimogelijkheden en (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Om een idee te krijgen voor wat voor opdrachtgevers wij onder andere werken/hebben gewerkt, kan je klikken op Bemiddelingen.

Voor interesse in Interim Projecten vind je meer informatie bij Interim Fiscalisten.

Voor een vrijblijvend, persoonlijk en vertrouwelijk gesprek, kan je contact opnemen met Harry Teuben of Mirjam Wintermans op 020-4714200. Mailen kan ook naar contact@teubenrecruitment.nl. Inschrijven via ons inschrijfformulier kan ook, zie dan Inschrijven.

Om op de hoogte te blijven van fiscale vacatures kan je je aanmelden bij onze Linkedin groep. De groep vind je op Linkedin onder de naam Teuben Recruitment Tax Jobs. Als je lid bent van de groep word je automatisch op de hoogte gehouden van actuele vacatures.

TAX EVENTS / TAX SEMINARS

Transfer Pricing and Substance Masterclass - Amsterdam, Oct 31 - Nov 2, 2018 more

Global VAT - Amsterdam, Nov 13-16, 2018 more

 

Bemiddelingen

Voor een overzicht van een aantal succesvolle bemiddelingen van ons kunt u hieronder klikken!

Bemiddelingen

Salariswijzer

Hieronder vindt u een salarisoverzicht van fiscalisten die werkzaam zijn als bedrijfsfiscalist of belastingadviseur

Salariswijzer

Teuben Recruitment BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?