NLEN

tax recruitment

Teuben Tax Recruitment
Teuben Tax Recruitment
Interim Fiscalisten

Teuben Tax Recruitment is ook een specialist in Interim Fiscalisten.

Bij onderbezetting, zwangerschapsverlof, of voor bepaalde projecten, kan Teuben Tax Recruitment voor een of meer interim fiscalisten zorgen. Wij werken met een groep interim fiscalisten die beschikken over een jarenlange werkervaring binnen de advieswereld en het bedrijfsleven. De interim fiscalisten hebben een specifieke kennis (bijvoorbeeld op het gebied van Tax Accounting, TCF, BTW, Tax Compliance of TP) of hebben een bredere allround tax achtergrond (Tax Managers).

Binnen enkele dagen CV's van Interim Fiscalisten?

Teuben Tax Recruitment beschikt over een groot netwerk van meer dan 150 interim fiscalisten en dus kunnen we de beste mensen voor u selecteren.

Indien u een interim fiscalist nodig heeft, kan Teuben Tax Recruitment doorgaans al binnen enkele dagen een aantal CV's aan u presenteren van interim fiscalisten die beschikbaar zijn en relevante werkervaring hebben voor uw project. De kosten zijn afhankelijk van de duur van de opdracht en de werkervaring van de interim fiscalist en variëren doorgaans tussen de 120 en 150 euro per uur.

TAX EVENTS / TAX SEMINARS

Transfer Pricing and Substance Masterclass - Amsterdam, Oct 31 - Nov 2, 2018 more

Global VAT - Amsterdam, Nov 13-16, 2018 more

 

Bemiddelingen

Voor een overzicht van een aantal succesvolle bemiddelingen van ons kunt u hieronder klikken!

Bemiddelingen

Salariswijzer

Hieronder vindt u een salarisoverzicht van fiscalisten die werkzaam zijn als bedrijfsfiscalist of belastingadviseur

Salariswijzer

Teuben Recruitment BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?